Skydda din lurviga vän med våra nya djurförsäkringar!Skydda din lurviga vän med våra nya djurförsäkringar

Nu är det dags att skydda din lurviga vän från en oväntad sjukdom eller skada med våra helt nya djurförsäkringar. Eftersom djurförsäkringar blir allt populärare vill vi se till att familjer har tillgång till några av de bästa försäkringarna på marknaden idag. Våra försäkringsalternativ är utformade för att hjälpa dig att hålla ditt husdjur friskt utan att det kostar skjortan.

Vad täcker vår djurförsäkring?

Våra djurförsäkringar täcker ett brett spektrum av händelser, inklusive veterinärvård, olyckor, sjukdomar, sjukhusvistelser och mer. Beroende på vilken plan du väljer kan vår försäkring ge dig skydd för upp till 80 % av ditt husdjurs sjukvårdskostnader. Det innebär att om ditt husdjur någonsin skadas eller behöver dyra behandlingar behöver du inte oroa dig för att stå för hela notan.

Naturligtvis förstår vi att inget husdjur är det andra likt. Det är därför vi erbjuder en mängd olika täckningsnivåer och självrisker, så att du kan få det skydd som är rätt för ditt husdjur och din budget. Från grundläggande planer som erbjuder täckning för rutintester och vaccinationer till omfattande planer som täcker större operationer och sjukdomar, kan vi hjälpa dig att anpassa täckningen så att den passar ditt husdjurs behov.

Prisvärda alternativ för alla budgetar

På vårt företag vet vi att varje familjs budget ser olika ut. Det är därför vi erbjuder planer med premier så låga som 7 USD per månad. Vi vill se till att djurägare kan skydda sina älskade husdjur utan att behöva ruinera sig.

Utöver våra förmånliga premier erbjuder vi även rabatter för flera husdjur och för lojala kunder. Så du får inte bara det bästa skyddet till ett överkomligt pris, utan du får också en rabatt för att du är en lojal kund.

Trygghet för själen

Den kanske största fördelen med våra djurförsäkringar är den sinnesro som följer med dem. Vi vill se till att du inte behöver oroa dig för hur du ska betala när du drabbas av en oväntad medicinsk nödsituation. Med våra planer får du tryggheten i att veta att du har täckning för ditt husdjurs medicinska kostnader.

Oavsett vilken typ av husdjur du har, har vi den perfekta planen för att möta dina behov. Dessutom finns vårt team av experter här för att svara på alla frågor du kan tänkas ha om våra planer. Så vänta inte längre - kontakta oss idag för att lära dig mer om våra djurförsäkringar och börja skydda din lurviga vän redan idag.