Gå med i vår flock: Spännande karriärmöjligheter på Pet Supplies Plus!Inledning

Gå med i vår flock: Spännande karriärer inom Pet Supplies Plus!

Brinner du för husdjur och letar efter en givande karriär? Då är Pet Supplies Plus rätt plats för dig! Vi är en internationell återförsäljare av husdjurstillbehör med butiker på över 350 platser i mer än 40 stater. Våra teammedlemmar njuter av givande karriärer i en vänlig och positiv arbetsmiljö. Vi erbjuder en mängd olika möjligheter för entusiastiska individer som har en passion för husdjur och en önskan att göra skillnad i husdjursbranschen.

Fördelarna med att arbeta med Pet Supplies Plus

På Pet Supplies Plus värdesätter vi våra anställda och erbjuder ett brett utbud av förmåner för att hjälpa dem att lyckas. Våra teammedlemmar har konkurrenskraftiga löner, flexibla scheman, betald ledighet, rabatter på husdjurstillbehör och belöningsprogram för lojalitet och engagemang. Anställda drar också nytta av utbildningsmöjligheter i butiken med vårt kunniga team av experter. Med dessa förmåner och mer är Pet Supplies Plus en idealisk arbetsgivare för dem som letar efter en givande karriär inom husdjurstillbehör.

Möjligheter till karriärutveckling

På Pet Supplies Plus erbjuder vi våra anställda möjligheter till karriärutveckling. Vi värdesätter varje teammedlems bidrag och är fast beslutna att hjälpa dem att nå sina mål. Vi erbjuder en mängd olika utbildningsprogram, inklusive klasser som är utformade för att utbilda nya teammedlemmar om företagets policyer och förfaranden. Vi erbjuder mentorskap och coachning för att hjälpa våra medarbetare att utveckla sina yrkeskunskaper och få insikt i husdjursbranschen. Våra teammedlemmar har också tillgång till stipendier för vidareutbildning och prestationsincitament.

Erfarenhet i butiken

Att arbeta i en Pet Supplies Plus-butik är en spännande upplevelse. Våra teammedlemmar arbetar med kunderna för att tillhandahålla de bästa produkterna och råden för deras husdjurs behov. Vi strävar efter att skapa en varm och välkomnande miljö, och våra anställda uppmuntras att interagera med kunderna på ett vänligt och kunnigt sätt. Teammedlemmar har också möjlighet att delta i speciella evenemang som djuradoptioner och valpleksträffar.

Att göra skillnad

På Pet Supplies Plus är vi mycket stolta över att göra en positiv skillnad i husdjurens och deras ägares liv. Våra teammedlemmar brinner för djur och strävar efter att bygga relationer med våra kunder för att göra djurägandet till en trevlig upplevelse. Vi främjar också ansvarsfullt djurägande genom utbildnings- och informationsprogram. Som en del av vårt engagemang för djur sponsrar vi välgörenhetsevenemang och insamlingar till förmån för djurhem och räddningsorganisationer.Oavsett om du letar efter en heltids- eller deltidstjänst erbjuder Pet Supplies Plus givande möjligheter för yrkesverksamma som brinner för husdjur. Våra teammedlemmar har konkurrenskraftiga löner, flexibla scheman, utbildningsmöjligheter och belöningar för dedikerad service. När du arbetar på Pet Supplies Plus får du chansen att göra skillnad i husdjurens och deras ägares liv. Om du är intresserad av att gå med i vårt paket, kom då med oss idag!