Upptäck den ultimata djurvårdsupplevelsen med vår nya Pet Supplies plus-app!Upptäck den ultimata djurvårdsupplevelsen med vår nya Pet Supplies Plus-app!

Att ha ett husdjur kan vara både givande och utmanande. Att försöka hitta rätt produkter och tjänster för din lurviga vän kan vara både tidskrävande och stressande. Nu, med vår nya Pet Supplies Plus-app, kan du få tillgång till alla husdjurstillbehör och tjänster du behöver bekvämt och enkelt. Appen erbjuder en heltäckande upplevelse av djurvård som hjälper dig att spara tid och pengar, samtidigt som du ger ditt husdjur den bästa vården och komforten.

Bekvämt att handla husdjurstillbehör

Den nya Pet Supplies Plus-appen gör det enkelt och bekvämt att handla husdjurstillbehör. Du kan bläddra bland tusentals artiklar från ledande varumärken inom djurvård - från mat till mediciner, leksaker, sängar och mycket mer. Du kan också kolla in specialerbjudanden, rabatter och exklusiva erbjudanden för att se till att du får det bästa värdet för dina pengar. Dessutom behöver du inte oroa dig för att släpa hem dina djurtillbehör eller försöka hitta en ledig parkeringsplats. Med Pet Supplies Plus-appen kan du få alla dina djurtillbehör levererade direkt till din dörr.

Enkel tillgång till djurvårdstjänster

Pet Supplies Plus-appen ger dig också enkel tillgång till djurvårdstjänster. Oavsett om du behöver en rutinkontroll eller något mer allvarligt kan du snabbt hitta rätt resurs för ditt husdjurs behov. Appen är integrerad med veterinärer, skötare, tränare och andra djurvårdare i ditt område så att du enkelt kan hitta och boka tider. Det är ett bra sätt att hålla kontakten med den bästa vården för din lurviga vän.

Gör din shopping av husdjurstillbehör till en social upplevelse

En av de bästa funktionerna i Pet Supplies Plus-appen är den sociala aspekten. Du kan få kontakt med andra djurägare och dela tips, foton och berättelser om dina lurviga vänner. Du kan också gå med i virtuella gemenskaper som är utformade för djurälskare, till exempel vår Pet Supplies Plus Community, och få råd från experter och erfarna djurägare. Det är ett bra sätt att hålla sig engagerad och inspirerad av det roliga och glädjande som kommer med att vara en husdjursförälder.

Belöningar och förmåner

Pet Supplies Plus-appen innehåller också ett belöningsprogram som gör att du kan tjäna poäng för varje dollar du spenderar på husdjurstillbehör och tjänster. Dessa poäng kan lösas in mot rabatter, gratis frakt och till och med exklusiva erbjudanden. Dessutom skickar appen påminnelser om kommande veterinärbesök, medicinpåfyllningar och mycket mer.

Vi hoppas att du får den ultimata djurvårdsupplevelsen med vår nya Pet Supplies Plus-app. Så ladda ner appen idag och börja upptäcka alla fantastiska funktioner och fördelar som den har att erbjuda!